Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

RidersPlaza organiseert workshop "Fit te paard."
RidersPlaza komt met de laatste workshop binnen de reeks "training Ruiter en Paard." Deze workshop is gericht op de basisconditie van de ruiter. Als ruiter verwacht je top prestaties van je paard, maar zelf moet je ook in goede conditie zijn. "Fit te paard" wordt op zaterdag 14 mei, 13:30 tot 17:00, gegeven in RidersPlaza, onderdeel van Stal de Blokhoeve te Vught. Deelnemers krijgen tijdens deze workshop inzicht in de voordelen van een goede conditie en maken de eerste opstap naar verbetering daarvan. Dit allemaal onder begeleiding van Ruud Jacobs en zijn team van JSC sport.

"Fit te paard" is de 7de workshop in deze reeks. Na verschillende onderwerpen rondom het paard zal dit keer de ruiter als 'happy athlete' centraal staan. Want niet alleen het paard is een sporter, ook de ruiter!

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Ruud Jacobs en zijn team van JSC sport. Ruud Jacobs begeleidt al enige jaren onze talenten en gevestigde namen binnen de paardensport op weg naar succes. Adelinde Cornelissen, Tim Lips en nog vele anderen trainen bijvoorbeeld bij JSC sport. Ruud Jacobs is onder andere bondscoach van het KNGU Turnen, sportmasseur, revalidatie en herstel trainer, loop en conditie trainer voor verschillende disciplines in de topsport geweest.

Samen met toonaangevende personen uit de paardenwereld heeft Ruud Jacobs speciaal voor ruiters een sportprogramma opgericht zodat goede en professionele training voor iedere paardensporter toegankelijk is. Tijdens de workshop wordt eerst de theorie behandeld achter een goede basisconditie. In het praktijk gedeelte krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen fysieke gesteldheid en krijgen ze tips en tools mee om deze nog beter te maken.

Voor meer informatie en inschrijven: www.trainingruiterenpaard.nl


Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht