Team Heiner

Team Heiner Nieuws:

Accon AVM doopt J/109

14 May 2011

Op woensdag 11 mei doopte advies- en accountantsorganisatie Accon avm haar J/109 zeiljacht in de jachthaven Flevo Marina te Lelystad. Het Accon avm schip, volledig in de stijl van de organisatie, wordt onder andere ingezet voor recruitmentactiviteiten.
Traditiegetrouw werd de boot door een vrouw gedoopt. Jiska de Witte, Coördinerend Management Assistente Marketing, verrichtte de officiële handeling. Aansluitend werden de zeilen gehesen.

Rekruteren te water
De zeilboot wordt gebruikt om potentiële werknemers kennis te laten maken met Accon avm als werkgever, in het bijzonder studenten. Er zijn op dit moment al vier inhousedagen gepland voor studenten van accountancy en fiscale opleidingen uit Amsterdam, Dronten, Utrecht en Zwolle. Deze dagen krijgen op de boot zowel een inhoudelijk als informeel tintje. Met een zeilwedstrijd wordt direct één van de belangrijkste competenties binnen onze organisatie onderstreept; samenwerken. Dit seizoen worden in totaal 15 tot 20 van dit soort evenementen georganiseerd. Naast rekruteringsactiviteiten, zet Accon avm het schip ook in voor teambuilding en relatie-evenementen.

Bijzondere locaties
De advies- en accountantsorganisatie maakt geregeld gebruik van inspirerende locaties voor recruitment en teambuilding. Zo zijn begin april ruim 200 werknemers uitgenodigd voor een wedstrijd tussen sc Heerenveen en Roda JC Kerkrade. Daarnaast wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van de locaties van basketbalvereniging WCAA Giants. Accon avm merkt dat sommige relaties toch een stoffig beeld hebben bij het accountancyvak. Dat willen ze veranderen door ook locaties van sponsors, welke een grote aantrekkingskracht hebben, gericht in te zetten voor verschillende activiteiten.