KRO

KRO's XXS: hoe gaat het nu met Mike, Fleur, Stella, Sandra en Lotte?

Uitzenddatum: 15/05/2011

Yvon bezoekt Fleur, Stella, Mike, Lotte en Sandra nog één keer in de laatste aflevering van KRO's XXS. Waar staan ze nu, een jaar na de opnames, in hun gevecht tegen de anorexia??

Mike (19/20) wilde maar een ding: met hulp de anorexia overwinnen. Inmiddels is Mike opgenomen geweest in een kliniek. Is het hem gelukt om het dagelijks leven weer op te pakken? En kan hij de belofte die hij een jaar geleden aan Yvon deed waarmaken?

Stella (20) had vorig jaar haar leven al weer behoorlijk op de rit. Ze was ontslagen uit de kliniek, probeerde goed te eten. Betekend dit dat ze nu geen anorexia meer heeft?

Sandra (40) heeft inmiddels haar therapie afgerond. Zou ze nu met minder walging naar zichzelf kunnen kijken? En ervaren haar kinderen een moeder die blij is met zichzelf?

Yvon gaat eten bij Fleur (26) en ouders. Zou Fleur de gewone dagelijkse kost inmiddels mee-eten, of moet er nog zeer caloriearm gekookt worden? En hoe zou het met Fleur haar ongeneeslijk zieke moeder gaan?

Lotte (16) gaat weer naar school. Ze is nog steeds veel te licht, maar kan het psychisch niet aan om aan te komen. Dit heeft grote gevolgen voor haar lichamelijke conditie...

KRO's XXS, zondag 15 mei om 21.15 uur op Nederland 3