Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 11 mei 2011
SPECIALE LOVERBOYS KICK-OFF MET DENNIS EN VALERIO

credits: RVDA

BNN-PRESENTATOREN CHECKEN OF LIEFDESHULP HEEFT GEWERKT

Loverboys Dennis en Valerio zijn terug! Voordat ze deze zomer hun liefde weer uitspreiden over Nederland, bezoeken de presentatoren in een speciale eerste aflevering de kandidaten van het afgelopen seizoen. Heeft de hulp van de Loverboys gewerkt? Raymond ging voor niets minder dan een fotomodel, maar had tijdens zijn dates totaal niets te melden. Don had de ware liefde in het vizier, maar koos toch voor een carrière in de porno-industrie en Nicolien en Arne leken na het laatste zetje van de Loverboys helemaal op een roze wolk te zitten. Hebben ze allemaal nog steeds een dampend liefdesleven of moeten de Loverboys weer worden ingeschakeld? De speciale kick-off van Loverboys is op zondag 15 mei om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

Dennis en Valerio hebben er zin in de deelnemers van vorig jaar weer te ontmoeten. Dennis: 'Ik sta regelmatig versteld in Loverboys. De een kan niet wachten iemand de deur uit te trappen, terwijl de ander alles op alles zet iemand te versieren. Ik ben heel benieuwd hoe het de deelnemers van het afgelopen seizoen nu vergaat. Valerio: 'Het is voor ons een soort rapportcijfer: hebben de Loverboys voldoende hulp geboden?'

Op loverboys.bnn.nl kan iedereen zich opgeven om de hulp van de Loverboys in te schakelen. Dus wil jij je bijna gedoofde liefdesvuur weer laten branden of moet er juist definitief geblust worden? Wil je je vakantieliefde terug, je zus uithuwelijken of een onbereikbare liefde op een speciale manier het hof maken. Laat een bericht achter op de site en misschien staat Dennis en Valerio binnenkort bij je op de stoep.

----------