RTL Group

Tabatha houdt kapsalons spiegel voor in 'Tabatha's Salon Takeover'

Tabatha Coffey heeft in de eerste twee reeksen van haar show Tabathas Salon Takeover laten zien dat zij zelfs de meest troosteloze kapsalons weer tot leven kan wekken. Omdat er nog genoeg salons zijn die van de ondergang moeten worden gered, maakt Tabatha ook in het derde seizoen een rondgang langs ruziënde eigenaars, brutale werknemers en zaken waar geen klant komt.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bezoekt Tabatha de salon Mia Bella in het Californische San Bruni. De zussen Cindy en Marjorie openden Mia Bella vier jaar geleden in een poging genoeg te verdienen om zichzelf en hun jongere zussen Karen en Janet te onderhouden. Karen en Janet nemen de salon echter voor lief, wat Cindy woest maakt. De sfeer in Mia Bella is om te snijden, waardoor de zaken steeds slechter lopen. Tabatha trekt in bij de zussen in een poging de salon én de zussenrelatie te redden.

De Australische Tabatha Coffey werd bekend door haar deelname aan Shear Genius, een Amerikaanse realityserie over het kappersvak. Hierin viel ze vooral op doordat ze zegt waar het op staat; een eigenschap die haar geknipt maakt voor Tabathas Salon Takeover.

Uitzending RTL 5: vanaf maandag 16 mei wekelijks tussen 20.30 en 21.30 uur.

Herhaling vanaf zaterdag 21 mei wekelijks tussen 19.00 en 20.00 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718406 of marije.onderwaater@rtl.nl. Fotomateriaal kunt u downloaden via www.rtlbeeldbank.nl of opvragen via fotoaanvraag@rtl.nl.