Gemeente Westvoorne

Sitemap

Wegwerkzaamheden- Informatieavond groot onderhoud aan de N 218

Van begin september tot eind 2011 vindt er groot onderhoud plaats aan de N218. De provincie Zuid-Holland organiseert op maandag 16 mei een informatiebijeenkomst over deze werkzaamheden. De informatiebijeenkomst is van 18.00 uur tot 21.00 uur in Geuzenstaete in Brielle.

Het onderhoud - Het onderhoud aan de N218 vindt plaats tussen de N15 en de N57. De N218 is een belangrijke toegangswegen tot het eiland Voorne Putten. Met name tijdens de spits is dit een drukke weg. Ten tijde van sommige fases van de werkzaamheden wordt een deel van de N218 afgezet, dit betekent dat de weggebruiker een omleidingsroute moet volgen en vertraging kan ondervinden.

Planning werkzaamheden - Helaas is overlast bij het onderhoud aan de N218 onvermijdelijk. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, heeft de provincie gekozen voor een relatief korte maar intensieve periode van werkzaamheden. Begin september starten de werkzaamheden. Volgens planning zijn deze eind 2011 afgerond. Dit in verband met de start van de werkzaamheden aan de N15 begin 2012.

Informatieavond - Tijdens de informatieavond op maandag 16 mei informeert de provincie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Tussen 18.00 uur en 21.00 kunnen bezoekers binnenlopen. Er zijn verschillende medewerkers van de provincie aanwezig om vragen te beantwoorden. De informatieavond vindt plaats in Geuzenstaete, Krammer 8 in Brielle.

Meer informatie - Kijk op www.zuid-holland.nl/N218 voor meer informatie over het onderhoud, de precieze data van de fasering van het project en de omleidingsroutes zodra deze bekend zijn.
Informatie over de fasering krijgt u ook via deze krant. Â