Gemeente Westvoorne



Informatieavond Drenkeling

De gemeente is bezig met de ontwikkeling van het gebied âde Drenkelingâ in Rockanje tot een woningbouwlocatie. Inmiddels hebben wij een aantal stappen gezet, waarover wij u graag willen informeren.

Â

Daarom nodigen wij u uit voor een informatieve bijeenkomst op 16 mei 2011. Wij starten met het programma om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur bent u van harte welkom in het Badhotel van Rockanje, Tweede Slag 1. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u informatie over de laatste stand van zaken van het project. Wij ver-wachten rond 21.30 uur alle vragen te hebben beantwoord en de avond te kunnen beëindigen.

De bewoners die direct tegen het plangebied aanwonen hebben wij persoonlijk uitgenodigd maar iedereen is welkom. In verband met de beschikbare ruimte in het Badhotel verzoeken wij u ons voor 9 mei te melden wanneer u bij deze informatieavond aanwezig wilt zijn. Wij kunnen dan de faciliteiten afstemmen op het aan-tal bezoekers. U kunt hiervoor een e-mail sturen aan drenkeling@westvoorne.nl. Indien u specifieke vragen heeft, dan kunt u de vragen alvast in uw e-mail vermelden. Wij proberen dan om uw vraag tijdens de informatieavond te beantwoorden.