Kamer van Koophandel

Ontmoet kopers tijdens KvK-Overnamedag op 16 mei

dinsdag 10 mei 2011

Ondernemers die bedrijf willen verkopen zijn van harte welkom

Er zijn veel ondernemers die de komende jaren hun werkzame leven willen verruilen voor een rustigere toekomst. Hoor wat er komt kijken bij de verkoop van een bedrijf tijdens de KvK-Overnamedag op maandag 16 mei in Den Haag. Veel (startende) ondernemers die hun mogelijkheden onderzoeken om een bedrijf over te nemen hebben zich al aangemeld. Ontmoet mogelijke kopers en leg contact.

In een tijd waarin ondernemers wellicht terughoudend zijn met de verkoop van hun bedrijf is het tóch belangrijk de voorbereidingen voor verkoop vroeg in te zetten. Een gedegen plan met een tijdslijn is de basis voor een succesvolle verkoop. En wie weet zijn de mogelijkheden om een bedrijf te verkopen wel beter dan gedacht.

Tijdens de Overnamedag krijgen deelnemers uitgebreid voorlichting van experts van onder meer de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. In workshops, een persoonlijk gesprek of op de informatiemarkt. Deze dag is een uitgelezen moment voor (toekomstige) verkopers om mogelijke kopers te ontmoeten. Deelnemers die dit willen kunnen op het aanmeldformulier aangeven wat voor een bedrijf zij willen verkopen. Op de Overnamedag hangt een digitaal prikbord met bedrijven te koop aangeboden en gevraagd.

Bezoek de Overnamedag en krijg het boek De overname - een heldenreis van Marjon de Stefano-Poulus cadeau. Op de website staat het programma en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de gratis Overnamedag: www.kvk.nl/overnamedagdh

KvK Overnamedag
maandag 16 mei 2011 van 15.30 19.30 uur
KvK, Koningskade 30 Den Haag

Bron: KvK Den Haag