Gemeente Rotterdam

werkzaamheden mei hoogvliet

11 mei 2011 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

Overzicht van wegwerkzaamheden in de deelgemeente Hoogvliet in mei. Werkzaamheden

Werkzaamheden

Kinheim
Op 16 en 17 mei zal de Kinheim ter hoogte van de nieuwe bouwweg voor een deel worden afgezet in verband met werkzaamheden met kraan of betonpomp.

Lange Klencke
Op 9, 16, 23 en 30 mei zal de Lange Klencke tijdelijk worden afgezet. Dit in verband met kraanwerkzaamheden.

Klaproos
Voor de bouwwerkzaamheden van de negen woningen aan de Klaproos in Hoogvliet moet bouwbedrijf Bakker Arkel heipalen aanleveren. Door de lengte van een aantal palen moet worden afgeweken van de geplande route die via de Kapershoekseweg richting de Klaproos zou lopen. De palen zullen nu via de Duifhuisweg de Janswaal ingereden worden, om vervolgens via de Klaproos naar de bouwplaats te komen. Dit betekent dat gedurende twee of drie dagen een aantal bochten in de Janswaal vrijgehouden moeten worden voor de vrachtwagens.

In week 20 of 21 gaat een parkeerverbod gelden Ter plekke komt drie dagen tevoren bebording te staan omtrent de data en de uren dat betreffende parkeervakken vrij dienen te zijn van verkeer. Het vrachtwagenverbod wordt tijdelijk verwijderd.

Overlasy beperken
Uiteraard zal de deelgemeente tijdens alle werkzaamheden proberen de overlast tot een minimum te beperken en, waar nodig, borden te plaatsen.