RTL Group

Internationals Kuyt en Elia te gast in 'Barend & Barend'

In de uitzending van het RTL 7-programma 'Barend & Barend'. op maandag 16 mei wederom spraakmakende gasten. Allereerst zit Dirk Kuyt aan tafel bij Frits en Barbara. Deze 76-voudige international, oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord, speelt tegenwoordig bij Liverpool in Engeland.

Verder schuift international Eljero Elia aan. Ooit begonnen in het jeugdelftal van Ajax, vervolgens is hij via ADO Den Haag en FC Twente nu in Duitsland terechtgekomen bij Hamburger SV. Ook zanger en fervent Ajax-fan René Froger komt meepraten. Natuurlijk blikken Frits en Barbara met de drie heren terug op de zondag gespeelde beslissende wedstrijd in de competitie tussen Ajax en FC Twente. Maar daarnaast wordt er ook met beide voetballers teruggekeken op het afgelopen seizoen. Elia zat aan het begin van het jaar regelmatig op de bank, maar na de trainerswissel is hij weer terug in de basis. Waar gaat hij volgend seizoen spelen? Liverpool begon het seizoen niet goed, maar sinds de winterstop draait het team als vanouds. Heeft dit te maken met de komst van Luis Suarez? Dirk Kuyt geeft hierop antwoord.

Uitzending: Elke maandag tussen 22.00 en 23.00 uur bij RTL 7.

Website: www.rtl.nl/barendenbarend

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, Communicatie RTL Nederland, via tel. 035 6718779 of via roos.franssen@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl.