Adfortel introduceert nieuwe muziek service en tekent overeenkomst met Sony Music Oostenrijk

Persbericht van PR Newswire

ROTTERDAM, Nederland en VIENNA, Oostenrijk, May 16, 2011 /PRNewswire/ -- Adfortel, ontwikkelaar van mobile advertising oplossingen, introduceert haar nieuwe dienst TuneAds en heeft een overeenkomst getekend met Sony Music Oostenrijk voor de levering van muziek content en promotionele activiteiten.
TuneAds zijn muziekclips die de standaard wachttoon vervangen tijdens de wachttijd voordat het gesprek tot stand komt. TuneAds worden gespeeld aan de abonnee van de dienst en laat de gebruiker toe om een verscheidenheid aan muziekclips te selecteren om te beluisteren. De abonnee heeft controle over de dienst door het instellen van bepaalde functies, zoals de tijd van de dag, verschillende muziekclips voor verschillende telefoonnummers, enzovoorts.
"De introductie van TuneAds biedt ons de mogelijkheid om een aantrekkelijk A-side service te bieden aan telecom operators en hun abonnees. Abonnees zijn nu in staat om te genieten van hun favoriete muziek tijdens het wachten op verbinding met de gebelde partij. De overeenkomst met Sony Music geeft ons toegang tot een enorme muziek catalogus en biedt abonnees een ruime keuze aan muziekclips. Ook stelt het ons in staat om gebruik te maken van de ervaring van Sony Music met promotionele activiteiten en sociale media ", zegt Vincent van der Goes van Adfortel.
"De overeenkomst met Adfortel voor de levering van muziek content voor de TuneAds service opent een geheel nieuw mobiele kanaal voor ons. Met onze expertise in promotionele activiteiten gecombineerd met de directe betrokkenheid van onze artiesten en onze toegang tot sociale media kunnen we Adfortel ondersteunen bij de lancering van hun innovatieve diensten ", zegt Dietmar Lienbacher, marketing directeur van Sony Music Oostenrijk.
Over Adfortel
Adfortel ontwikkelt en levert mobile advertising diensten. Voor meer informatie, zie http://www.adfortel.com.
Over Sony Music
Sony Music Entertainment Oostenrijk is een divisie van Sony Music Entertainment, een van de grootste muziek leveranciers ter wereld. Voor meer informatie, zie http://www.sonymusic.at

Adfortel

CONTACT: For more information, please contact: Adfortel, Vincent van derGoes, Vincent@adfortel.nl, +31(0)10-477-32-44, +31(0)61-435-00-62,SonyMusic Austria, Dietmar Lienbacher, dietmar.lienbacher@sonymusic.com,+43-1-60154-109