Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 16-05-2011

Frontale aanrijding in Moerdijk

MOERDIJK: Vanmorgen heeft omstreeks 10.30 uur een verkeersongeval plaats gevonden op de Orionweg. Een 24-jarige man uit Oud -Gastel reed met zijn vrachtauto op de Orionweg. Hij kwam vanuit de richting van de Zuidelijke Randweg. Hij haalde een voor hem rijdende vrachtauto in. Uit tegengestelde richting kwam een personenauto, de bestuurder schrok zo van de inhaalmanoeuvre dat hij vol op de rem ging, daardoor blokkeerden de wielen. De personenauto schoof tegen de voorzijde van de vrachtauto van de 24-jarige bestuurder. De bestuurder van de personenauto, een Roosendaler, raakte gewond. Hij werd met vermoedelijk gebroken ribben naar het St. Franciscus ziekenhuis gebracht. De politie was snel ter plaatse. De wijkagent van het industrieterrein was met drie studenten in de omgeving.

Belg (39) en Albaniër (23) rijbewijs kwijt na forse
snelheidsovertreding

ROOSENDAAL: Zondagmiddag is op de Antwerpseweg een 39-jarige man uit Essen betrapt op een forse snelheidsovertreding. Tijdens de controle werd middels laserapparatuur de snelheid gemeten van de auto waarin de Belg reed. Hij reed daar ter plaatse met een gecorrigeerde snelheid van 124 km / uur terwijl op het traject 70 km / uur is toegestaan. Een overschrijding van 54 km / uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

HOOGERHEIDE: Zondagavond is op de A4 een 23-jarige Albaniër betrapt op een forse snelheidsovertreding. Hij reed met zijn BMB met een snelheid van 227 km / uur. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 16-05-2011 15:45 | © Regio Midden en West Brabant |