28 BN-ers zetten zich in voor de stichting Energy4All


AFFERDEN, 20110505 -- Op 16 mei a.s organiseert de stichting Energy4All voor de vijfde maal de Energy4All-golfdag. Locatie van deze dag is golfbaan landgoed Bleijenbeek Afferden (Limburg).

Aanvang van deze dag is om 11.00 uur en net als voorgaande jaren hebben in het jubileumjaar de volgende BN-ers toegezegd om hun medewerking te verlenen: Jochem van Gelder, Jochem Myjer, Najib Amhali, Peter Paul Muller, Winston Post, Charly Luske, Koertjan de Bruin, Wilbert Gieske, Sandor Janson, Sebastiaan labrie, Piet Schrijvers, Ronald Koeman, Leo Beenhakker, Ronald Waterreus, Toine van Peperstraten, Bob de Jong, Ada Kok, Marcel Maijer, Pepijn Crone, Rob Hoogland,  Olga Commandeur, Klaas Wilting, Ferry Maat, Karel van de Graaf, Ronnie Tober, Sita, Ernst Daniel Smid en Frits Sissing.

We spelen die dag een wedstrijd voor de gevorderden en een clinic voor de beginners. Tijdens diner ’s avonds veilen Jochem van Gelder en Jochem Myjer (de PR-ambassadeurs van Energy4All) op geheel eigen wijze originele stukken.

Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Ieder jaar worden er in Nederland ongeveer 100 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte en 70 % van deze kinderen wordt niet volwassen. Met het inzamelen van geld draagt de stichting mee aan een medicijn en Prof dr. Jan Smetink en zijn team werken hard aan een oplossing van deze ziekte.

Prof dr. Jan Smeitink is ook deze dag aanwezig.