Nieuw Snor-boek: ‘Het is uit, in 100 dagen afkicken van je ex’


UTRECHT, 20110510 -- Lig jij wakker van gedachten aan je ex met zijn nieuwe vriendin? Beheersen wraakacties jouw dromen? Word je steeds weer verleid je ex te bellen om even zijn stem te horen? Als het antwoord op één van deze vragen ‘ja’ is, dan is dit hét boek voor jou. ‘Het is uit, In 100 dagen afkicken van je ex’ is een grappige en handige survivalgids voor die eerste moeilijke tijd. Het verschijnt 16 mei bij Uitgeverij Snor.

‘Het is uit’ is een eerste-100-dagen-na-de-break-survivalgids met tips over onder andere het negeren van je ex, therapieën rondom je creditcard en het verwennen van je innerlijke godin. Om hardop om te lachen. En te huilen, omdat het zo herkenbaar is.

Hart onder de riem
Auteur en illustrator is Mandana Hoveyda uit New York, die dit boek maakte toen ze zelf werd verlaten door haar vriendje. Ze ontdekte dat ze niet de enige was met liefdesverdriet en dat allerlei mensen dagelijks hetzelfde meemaken. Dat bracht haar tot het maken van deze handleiding, met opdrachten en observaties die de lezer een hart onder de riem steken. Inmiddels is het boek een internationale bestseller, het werd vertaald in 12 landen en heeft het tienduizenden mensen over hun ex heen geholpen.
 
Over Uitgeverij Snor
‘Het is uit’ is de eerste buitenlandse titel die Uitgeverij Snor heeft aangekocht en bewerkt voor de Nederlandse markt. Snor is een jonge uitgeverij die slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken uitgeeft die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen.

Titel: Het is uit
Ondertitel: In 100 dagen afkicken van je ex
Auteur: Mandana Hoveyda
Vertaling en bewerking: Amy Davies
ISBN: 978-90-79961-16-0
Aantal pagina’s: 208
Prijs: € 8,95
Verschijnt: 16 mei 2011