iLogix Nederland wijzigt haar naam in DataLogix


UTRECHT, 20110512 -- Met ingang van maandag 16 mei aanstaande gaat iLogix Nederland verder als DataLogix. De naamswijziging gaat gepaard met de introductie van een nieuwe corporate identiteit met behoud van dezelfde betrokkenheid, expertise en creativiteit op gebied van file en content storage oplossingen. Klanten, leveranciers en medewerkers ondervinden nauwelijks hinder van de wijziging.

Continuïteit gewaarborgd
“De naamswijziging is het gevolg van de getroffen schikking met een collega IT-organisatie. Om te voorkomen dat er in de toekomst verwarring zou kunnen ontstaan tussen de twee organisaties voeren wij per maandag 16 mei 2011 onze nieuwe naam in”, aldus Jochem Steman, directeur van DataLogix. “De naamswijziging heeft geen enkele impact voor onze klanten, onze mensen en onze leveranciers. Hetzelfde team van deskundige professionals blijven werken aan het adviseren, implementeren en beheren van storage management oplossingen. Vanuit een gezonde financiële basis in combinatie met innovatieve slagkracht en de bewezen betrouwbaarheid, zal DataLogix zicht blijven richten op file & content oplossingen.”

Introductie nieuwe identiteit
De introductie van de nieuwe identiteit van DataLogix zal 17 mei, op een frisse manier, tijdens het Hitachi Information Forum plaatsvinden. Dit jaarlijkse innovatieve event van Hitachi Data Systems vindt plaats in DeFabrique te Utrecht.

Over DataLogix

DataLogix levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. DataLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft DataLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan DataLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van DataLogix is gevestigd in Utrecht.

Voor meer informatie bezoek: http://www.datalogix.nl/