Ingezonden persbericht

Utrecht, 11 mei 2011
Giovanca krijgt eigen radioshow bij Arrow Jazz FM
Giovanca zal vanaf maandag 16 mei elke week van 21u tot 22u haar favoriete songs laten horen op Arrow Jazz FM. In haar eigen programma `Episodes' zal ze soul en jazz platen ten gehore brengen die je niet elke dag hoort. Naast de speciale programma's van Jules Deelders DeelderRadio, Hans Mantel's JazzMoves en Ferry Maat Soulshow wordt met Episodes van Giovanca het muzikale pallet van Arrow Jazz FM verder ingekleurd.
Giovanca zei direct ja toen Arrow Jazz FM haar benaderde om haar favoriete jazz, soul en funk tracks te draaien. Ze post al maanden bijna dagelijks muziek op haar twitteraccount http://twitter.com/#!/GIOVANCA en ziet elke tune als een episode in de geschiedenis van de jazz en de soul. Giovanca: "elke track is en heeft een verhaal. Ik hou van het zoeken, uitpluizen, ontdekken en herontdekken. En dan de lucht insturen. Muziek delen is toch een van de allertofste dingen."
Over Arrow Jazz FM
Arrow Jazz FM werd eind vorig jaar overgenomen door Exceed Jazz dat onderdeel is van Conclusion. Exceed Jazz is het platform voor jazz en aanverwante muziek in Nederland aan het creeren , daarbij is Arrow Jazz FM het ideale doorgeefluik. Maandelijks heeft Arrow Jazz FM zo'n 600000 luisteraars.
Arrow Jazz FM is in Nederland overal te beluisteren via de kabel, internet en mobiel
Arrow Jazz FM Giovanca www.arrow.nl/jazz
www.giovanca.nl
info@exceed-jazz.nl




Ingezonden persbericht