Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (20-11)

16 mei 2011

College 2010 - 2014 binnen; fotografie Jack van Bodegom

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 16 tot en met 22 mei 2011

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar
Burgemeester Salet feliciteert maandag 16 mei om 14.00 uur echtpaar Bruining-Erkes met hun 60-jarig huwelijk. Meneer en mevrouw Bruining zijn op 16 mei 1951 in Rotterdam getrouwd.

Wethouder Van der Schaaf lanceert nieuwe gemeentelijke website Wethouder Dirk van der Schaaf lanceert maandag 16 mei om 15.30 uur de nieuwe website van de gemeente Spijkenisse in de Burgerzaal van het stadhuis.

Burgemeester bij kick-off PRO Voorne Putten
Burgemeester Salet neemt dinsdag 17 mei om 17.00 uur deel aan de kick-off van PRO Voorne Putten in Theater de Stoep aan de Groenoordweg
1.

Samen met de vier andere burgemeesters van Voorne Putten lanceert burgemeester Salet de website van PRO Voorne Putten. PRO Voorne Putten is een overkoepelende ondernemersfederatie waarvan bestuurder Marnix Trouwborst het voorzitterschap op zich neemt. Tijdens de bijeenkomst spreken zakenvrouw Annemarie van Gaal en auteur René Boender. De organisatie is in handen van de Rabobank.

Wethouders Mijnans en `t Hart strijden om koersbalbeker Wethouders Jan Willem Mijnans en Gert Jan `t Hart strijden donderdag 19 mei vanaf 19.30 uur om de koersbalbeker. Het koersbaltoernooi vindt voor de tiende keer plaats en wordt gehouden in wijkcentrum De Akkers.

Burgemeester lost startschot Tour Zuid-Hollandse Eilanden Burgemeester Salet lost zaterdag 21 mei om 12.30 uur het startschot voor de Tour Zuid-Hollandse Eilanden aan de Eerste Heulbrugstraat.

Externe links


* Rabobank inspiratiebijeenkomsten [Let op! De website www.rabobank.nl opent in een nieuw venster]