Sister Act wint Broadway Audience Award voor Beste Musical

Persbericht van Stage Entertainment


SISTER ACT WINT BROADWAY AUDIENCE AWARD VOOR BESTE MUSICAL

Amsterdam, 16 mei 2011

En het publiek heeft besloten: gisteravond maakte Vanessa Williams in het Lincoln Center in New York de winnaars bekend van de 'Broadway.com Audience Choice Awards'.

Stage Entertainment's musical Sister Act, waarmee Joop van den Ende op 20 april zijn comeback als producer maakte op Broadway, werd de winnaar in de categorie Beste Musical.

Wicked, waarvoor mensen lang in de rij staan op Broadway en die dit najaar door Joop van den Ende Theaterproducties in het AFAS Circustheater zal worden geproduceerd, kreeg twee prijzen: het was de 'Favoriete Langlopende Show' en de 'Favoriete Tour'.

The Book of Mormon, de grote concurrent voor 'Best Musical' bij de Tony Awards, kreeg nog wel een award voor 'I Believe' als de favoriete song van het publiek dit seizoen op Broadway.

Harry Potter ster Daniel Radcliffe werd uitgeroepen tot favoriete acteur in een musical voor zijn rol in How to Succeed in Business Without Really Trying. Die musical bleek overigens ook de favoriete musicalrevival.

Het volledige overzicht is te vinden op
http://www.broadway.com/buzz/156403/2011-broadwaycom-audience-choice-aw ard-winners-announced/

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.sisteractbroadway.com



Razende Robot Reporter