Gemeente Sluis



Start inspraakprocedure concept Verordening Winkeltijden gemeente Sluis

Om te voldoen aan de bepalingen van de wijziging van de Winkeltijdenwet wordt een nieuwe verordening (Verordening Winkeltijden Sluis) ter vaststelling aan de gemeenteraad aangeboden.

In deze nieuwe regeling wordt wederom het toeristisch regime in de gehele gemeente van toepassing verklaard en is zondagopenstelling het gehele jaar door mogelijk. In de toeristische bepaling, behorende bij de nieuwe verordening, wordt aangegeven waarom daartoe wordt overgegaan. Voordat de gemeenteraad tot vaststelling van de Verordening Winkeltijden Sluis overgaat, wordt conform de gemeentelijke inspraakverordening, een inspraakprocedure gevolgd. In verband met deze procedure ligt genoemde conceptverordening sinds maandag 16 mei 2011 gedurende een termijn van zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg.

Bekijk hier de:

* conceptverordening Winkeltijden Sluis;

* conceptverordening Winkeltijden Sluis, algemene toelichting.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze hieromtrent kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

Oostburg, 18 mei 2011

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

J.F. Sala, burgemeester

J. Dijkstra, secretaris