Groot Klimmendaal



Monsters in de Theaterzaal

Enkele artiesten van de musical Monsters

Rock & Rolstoel Producties presenteert: Monsters, een humoristische griezelmusical. Het verhaal gaat over een gruwelijk gezellig griezelgezin: met weerwolven, geesten, zombies en vampiers. De musical wordt gespeeld door kinderen met en zonder beperking.

De kinderen hebben een jaar lang wekelijks geoefend. Door deze intensieve samenwerking leren de kinderen elkaar op een leuke en speelse manier kennen. Hierdoor wordt de integratie tussen beide groepen bevorderd.

De monsterfamilie wordt keer op keer weggejaagd door de buren. Moeder besluit dat de kinderen lief moeten zijn voor de buren, want ze wil niet voor de zoveelste keer verhuizen. Maar de akelige buurman Knieper vertrouwt zijn nieuwe buren niet. Hij bedenkt een sluw plan om de familie weg te jagen, maar zijn plan loopt totaal anders af dan hij had verwacht.

Zondag 15 mei treden de kinderen van 7 - 12 jaar op om 13.30 uur en 16.00 uur. Op dinsdag 17 mei treden de jongeren van 13 - 18 jaar op om 19.30 uur. De voorstellingen zijn in de Theaterzaal (gebouw A) van RMC Groot Klimmendaal Heijenoordseweg 5, te Arnhem. Kaarten kosten EUR 4,- en kunt u reserveren via www.rockenrolstoel.nl

U kunt ook de special van RTV Arnhem over de musical bekijken