Gemeente Best

Inloopavond De Leeuwerik

16-05-2011

In het najaar van 2010 is de gemeente samen met bewoners van De Leeuwerik begonnen met de voorbereidingen voor een opknapbeurt van de wijk. Inmiddels is er een actieplan opgesteld.

De Leeuwerik is voor de opknapbeurt, op papier, verdeeld in drie buurtjes. Per buurt is een werkgroep van bewoners enthousiast aan de slag gegaan. De werkgroepen hebben, ondersteund door gemeente, welzijnswerk en Domein, acties bedacht op het gebied van groen, verkeer, veiligheid rondom school en spelen. Al deze acties zijn in één plan samengebracht.

Bij u in de buurt
Woont u in De Leeuwerik en bent u nieuwsgierig naar wat er bij u in de buurt precies wordt aangepakt? Wilt u weten waar bomen verdwijnen of juist nieuwe komen, waar extra parkeergelegenheid wordt gecreëerd of straatwerk wordt verbeterd? Waar een speeltuintje verdwijnt of juist wordt opgeknapt? Wat er gaat gebeuren rondom school om de veiligheid te vergroten? Kom dan naar de inloopavond op:

Datum: dinsdag 24 mei 2011
Locatie: gemeentehuis
Tijdstip: u kunt binnenlopen tussen 19.30 en 21.00 uur

Heeft u nog vragen? Dan kunt u via telefoonnummer 0499 - 360 911 contact opnemen met Anna van den Boom of Monique Machielse, beiden werkzaam bij Integrale Wijkontwikkeling.

---