Gemeente Laarbeek


Bouwrijp maken Dn Hoge Suute

MARIAHOUT - In opdracht van de gemeente Laarbeek start de firma Van den Boomen uit Liempde op maandag 16 mei 2011 met het bouwrijp maken van nieuwbouwplan Dn Hoge Suute in Mariahout. Vanaf die tijd wordt in het plangebied gestart met onder andere het inrichten van het werkterrein, het uitgraven van de cunetten en waterpartijen. Daarna wordt riool aangebracht en de bouwwegen aangelegd. De uitvoeringduur van het gehele werk is ongeveer tien weken.

Kruisingen tijdelijk afgesloten

De eerste zes weken zal de kruising Tuindersweg met de Zuster Persoonsstraat afgesloten zijn voor verkeer. Op deze locatie moet een deel van de waterleiding worden vervangen waarna een nieuw riool gelegd wordt richting het plangebied. Na deze werkzaamheden word er nieuwe verharding aangebracht op de kruising.
Vanaf maandag 23 mei zal de Wilhelminastraat vanaf de kruising met de Julianastraat tot en met huisnummer 18 worden afgesloten voor al het verkeer. Op deze locatie wordt de verharding in de rijbaan verwijderd, waarna er een regenwaterriool gelegd wordt richting de nieuwe waterpartij. Na het aanleggen van dit riool zal de rijbaan over dit gedeelte van de Wilhelminastraat opnieuw worden verhard. Deze werkzaamheden op de Wilhelminastraat zullen ongeveer een vijf weken gaan duren.

Het verkeer naar de Wilhelminastraat en Tuindersweg wordt omgeleid via de Heieindseweg. De Tuindersweg blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar voor fietsers.

Tijdens de uitvoering zal er overlast zijn door de werkzaamheden. U zult begrijpen dat dit niet te vermijden is en we rekenen op uw begrip.