Gemeente Asten

Werkzaamheden centrum Asten

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de openbare ruimte van het centrum. Dit heeft de nodige gevolgen voor de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Hier leest u de planning tot 3 juli a.s.

Planning werkzaamheden


· Vanaf 16 mei a.s. opbreken Emmastraat;


· Vanaf 23 mei a.s. aanleg riolering Emmastraat;


· Van 30 mei t/m 19 juni a.s. aanbrengen nieuwe verharding Emmastraat;


· Van 20 juni t/m 3 juli a.s. opbreken en aanbrengen nieuwe verharding kruispunt Burg. Frenckenstraat - Emmastraat;

Openbaar vervoer

Tijdens de uitvoeringswerkzaamheden kan de bus de normale route niet volgen. Van 16 mei t/m 3 juli a.s. is de bushalte aan de Tuinstraat buiten gebruik. U kunt dan gebruik maken van de bushalte Floraplein. De omleidingsroute voor de bus is: Emmastraat, Wolfsberg, Hoogstraat, Margrietstraat.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer

Omwille van verkeersveiligheid en bereikbaarheid van het centrum is ter plaatse van het Eeuwig Levenplein vanaf de Logtenstraat en in de Burg. Frenckenstraat tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld. Het is de bedoeling dat het verkeer via het Eeuwig Levenplein en de Markt de Burg. Frenckenstraat kan bereiken. Daarnaast stellen we per fase een omleidingsroute in.

Luiercontainer

Op het parkeerterrein aan de Tuinstraat is een luiercontainer geplaatst. Deze nieuwe voorziening is vanaf zaterdag 14 mei a.s. gereed voor het deponeren van gebruikte luiers. U kunt de container bereiken via de opgang van het parkeerdek aan de Burg. Frenckenstraat of via de opgang aan de Tuinstraat tegenover het tankstation.

Meer informatie?

Hebt u vragen? Neem dan contact op met projectleider Dhr. A. Kwaspen bereikbaar via tel. (0493) 671 212 of per e-mail: KCC@asten.nl, of kijk op www.asten.nl/centrumplan