Medisch Centrum Alkmaar

nieuws

publicatiedatum: 28 april 2011

24 uur per dag herrie in je hoofd

'Ik hoor wat jij niet hoort: 24 uur per dag herrie in je hoofd.' Dat is de titel van de bijeenkomst over tinnitus (oorsuizen) die de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden in samenwerking met Medisch Centrum Alkmaar organiseert op maandagavond 16 mei.

tinnitus
Iemand met tinnitus hoort voordurend geluiden in het hoofd. Dat kan variëren van een zachte ruis tot een harde piep. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertellen mensen uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

bijeenkomst
De bijeenkomst wordt gehouden in de Pieter van Foreestzaal van Medisch Centrum Alkmaar, Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar. De zaal gaat om 19.30 uur open. Start van de bijeenkomst om 20.00 uur. Sprekers: de heer K. de Vries (ervaringsdeskundige NVVS) en de heer dr. P.A. Nieuwmeyer (kno-arts MCA). De bijeenkomst is toegankelijk voor mensen met tinnitus, partners en familieleden.

aanmelden
U kunt zich aanmelden bij de NVVS via e-mail n.vandalen@nvvs.nl of telefoonnummer (030) 635 40 07 . De entree bedraagt ¤ 3,- per persoon. NVVS-leden hebben gratis toegang. Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig

contactpersoon: adeling marketing & communicatie