Ingezonden persbericht


Persbericht VVD Rotterdam: Politiek Café LiberAir met Alexander Pechtold

Kom 16 mei om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) naar restaurant MOOII, in de Oude Haven. Op uitnodiging van VVD Rotterdam zal Alexander Pechtold vertellen over de daden van dit kabinet en de visie van D66 daarop, de invloed van de SGP en de hervormingsagenda van D66. Er zal uiteraard ook ruimte zijn voor het stellen van vragen. Om het liberale vuurtje nog wat verder aan te wakkeren, zijn de Rotterdamse D66'ers ook uitgenodigd. Zorg dus dat je deze mooie avond niet mist!

Alexander Pechtold verheugt zich op de liberale avond in Rotterdam. 'Om te kunnen regeren heeft de VVD veel van haar liberale gedachtegoed opzij moeten zetten', zo meent hij. 'Als D66'er, als sociaal- en vrijzinnig-liberaal betreur ik dat zeer. In Rotterdam werken D66 en de VVD wel succesvol samen in het college. Ik ga er dan ook vanuit bij de Rotterdamse VVD veel bijval te zullen krijgen voor mijn kritische houding jegens het kabinet van VVD, CDA met gedoogsteun van de PVV', knipoogt de D66-leider.

De VVD Rotterdam nodigt u graag uit voor dit politiek café. De toegang is gratis, dus neem gerust vrienden en/of bekenden mee!

Spreker: Alexander Pechtold
Moderator: Caspar Becx (oud presentator TROS Kamerbreed) Datum: Maandag 16 mei
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Restaurant MOOII, Oost-Wijnstraat 8-16, 3011 TZ , Rotterdam



Ingezonden persbericht