Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Westervoort Vrouwen 1 uit District Oost online verkozen tot populairste amateurvoetbalkampioen van Nederland
Rexona en KNVB eren kampioenen met groots kampioensfeest

Rotterdam/Zeist, maandag 16 mei 2011 - Amateurvoetbalteam Westervoort Vrouwen 1 uit KNVB-district Oost is online verkozen tot populairste amateurvoetbalkampioen 2010/'11. Dit team is tot winnaar uitgeroepen dankzij de steun van 1.950 fans en kan zich verheugen op een grootse viering van het kampioenschap, compleet met een vipbus, een officiële huldiging op de club en een optreden van de Radio 538-deejays. In totaal hebben 2.048 amateurvoetballers en 12.351 fans deelgenomen aan de online competitie 'Kampioenen worden échte kampioenen' van Rexona en de KNVB.

Westervoort, zondag 15 mei 2011- Amateurvoetbalteam Westervoort Vrouwen 1 uit District Oost wordt na zijn laatste competitiewedstrijd door Rexona en de KNVB gefeliciteerd met het kampioenschap. Dankzij de steun van 1.950 fans winnen zij een groots kampioensfeest, ondersteund door Rexona en de KNVB vanuit het platform 'Kampioenen worden échte kampioenen'. Fotograaf: Bastiaan Musscher.

Naast Westervoort Vrouwen 1, met 1.950 fans de landelijke winnaar van de online competitie, kunnen nog vijf districtskampioenen zich verheugen op de viering van een groots kampioensfeest eind juni of begin juli:
* Caesar Vrouwen 1 uit Beek, winnaar District Zuid 2, met 1.821 fans
* Haren 5, winnaar District Noord, met 831 fans
* FC Almere 2, winnaar District West 1, met 436 fans
* AGE Vrouwen 2 uit Rotterdam, winnaar District West 2, met 389 fans
* SVC 2 uit Standdaarbuiten, winnaar District Zuid 1, met 203 fans

Online competitie 'Kampioenen worden échte kampioenen' Vanuit het platform 'Kampioenen worden échte kampioenen' boden Rexona en de KNVB alle amateurvoetbalteams, hun vrijwilligers en supporters de kans om hun kampioensfeest als échte kampioenen te vieren. Alle amateurvoetballers van 18 jaar en ouder konden hun team van 26 april tot en met vrijdag 13 mei 2011 inschrijven op www.rexonakampioenen.nl. In elk van de zes KNVB-districten verdiende het kampioensteam met de meeste online fans een groots kampioensfeest.

Volgend seizoen
Het platform 'Kampioenen worden échte kampioenen' geeft ook volgend seizoen amateurvoetbalteams de kans om een groots kampioensfeest te winnen. Tevens ondersteunt Rexona amateurteams ook tijdens de competitie; zij maken onder meer kans op een voetbalclinic op het KNVB Sportcentrum in Zeist.


- Einde persbericht -