Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Maaike van Zuilen
Datum: 16-05-2011

WANTED: Kinderbrillenkampioen 2011

Rotterdam ­ 16 mei - In het kader van de Week Oog voor het Kind is het Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) op zoek naar de leukste, grappigste, stoerste, mooiste of avontuurlijkste foto van kinderen met een bril op.

Ben jij niet ouder dan 12 jaar en draag jij een bril? Lever dan voor 21 mei een foto van jezelf met je bril op in bij een van de winkels van Het Optometristen Collectief Rijnmond. Misschien word jij dan wel tijdens de Week Oog voor het Kind benoemd tot de 'Kinderbrillenkampioen 2011' en win je leuke prijzen. De deelnemende winkels vind je op www.optometristencollectief.nl.

Daarnaast nodigt Het Optometristen Collectief alle kinderen van harte uit om op woensdagmiddag 8 juni 2011 een van de winkels van Het Optometristen Collectief te bezoeken voor een aantal leuke activiteiten. Dus kom naar de winkel en laat je verrassen.

De Week Oog voor het Kind vindt plaats van 6 t/m 10 juni en is een initiatief van Het Oogziekenhuis Rotterdam om kinderen met oogheelkundige problemen in het zonnetje te zetten.



Ingezonden persbericht