AEGON

AEGON: Speurtocht Ajax kampioensshirts succes!

Amsterdam was vandaag het strijdtoneel van een zinderende zoektocht naar speciale kampioen Amsterdammertjes. Vanwege het 30ste kampioenschap van Ajax had AEGON er 15 in Amsterdam verstopt. Ze zijn allemaal gevonden. De gelukkige vinders hebben allemaal recht op een 'limited edition' Ajax kampioensshirt met de drie sterren. Fans die niet mee konden spelen met de speuractie maken nu nog kans op dit unieke shirt door het spelen van de speciale Ajax Kampioen Quiz op www.aegon.nl/ajax.

Via Facebook en Twitter kregen de deelnemers vandaag tips van AEGON over de vindplaats van de Amsterdammertjes. Een spannende strijd volgde waarbij sommige fanatieke fans meerdere malen misgrepen, maar ook juichend als eerste bij de juiste locatie aankwamen. Op het Youtube kanaal van AEGON zijn verschillende filmpjes te vinden van winnaars en verliezers. Gelukkig maakt iedereen opnieuw kans door het spelen van de Ajax Kampioen Quiz op www.aegon.nl/ajax. In deze quiz moeten deelnemers net als Ajax 3 kampioenssterren zien te verdienen door in 111 seconden zoveel mogelijk historische vragen te beantwoorden. Onder de deelnemers met 3 sterren verloot AEGON 15 'limited edition' kampioensshirts van Ajax.

Deze publieksacties zijn door AEGON opgezet om samen met de fans het kampioenschap te vieren en alle supporters te bedanken voor het feit dat zij het hele jaar achter Ajax hebben gestaan!