Vrijwillig openbaar overnamebod van Alpha Beta Netherlands Holding N.V. aan aandeelhouders Deutsche Börse Aktiengesellschaft / Informatie voor aandeelhouders van Deutsche Börse Aktiengesellschaft

Raad van Beheer en Raad van Toezicht van Deutsche Börse geven gezamenlijk met redenen omklede verklaring uit over beursaanbod van Alpha Beta Netherlands Holding N.V.

FRANKFURT/Main, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20110516 --

De Raad van Beheer en de Raad van Toezicht van Deutsche Börse AG ("Deutsche Börse") hebben, in overeenstemming met hoofdstuk 27 van de Duitse Wet voor Overnames, gezamenlijk een met redenen omklede Verklaring (de "met redenen omklede Verklaring") uitgegeven over het beursaanbod van Alpha Beta Netherlands Holding N.V. (de "Bieder") aan de aandeelhouders van Deutsche Börse (het “Beursaanbod”). De met redenen omklede verklaring is op internet beschikbaar op zowel de thuispagina van de Deutsche Börse op http://www.deutsche-boerse.com/reasonedstatement als op de thuispagina van de Bieder op http://www.global-exchange-operator.com.

Belangrijke informatie voor aandeelhouders van de Deutsche Börse

De met redenen omklede verklaring bevat de aanbeveling van de Raad van Toezicht en de Raad van Beheer van de Deutsche Börse met betrekking tot het voorlopige Beursaanbod voor de Deutsche Börse en de redenen voor de aanbeveling hiervan van 9/12 mei 2011. Bovendien bevat Bijlage 2 van de met redenen omklede verklaring de opinie van 9 mei 2011 van Deutsche Bank Securities Inc. ("DBSI"), samen met een extract van de materiële financiële analyses die gevat zijn in de presentatie die door DBSI gegeven werd op de bijeenkomsten van de Deutsche Börse van de Raad van Toezicht en de Raad van Beheer op 9 mei 2011. Deze werden gebruikt door de DBSI in samenhang met hun opinie hierover, zoals boven beschreven (samen de "DBSI mei-opinie en analyse"). Bijlage 3 van de met redenen omklede verklaring bevat de opinie van 9 mei 2011 van J.P. Morgan Securities LLC ("J.P. Morgan"), samen met een extract van de materiële financiële analyses die gevat zijn in de presentatie die door J.P. Morgan gegeven werd op de bijeenkomsten van de Deutsche Börse van de Raad van Toezicht en de Raad van Beheer op 9 mei 2011. Deze werden gebruikt door J.P. Morgan in samenhang met hun opinie hierover, zoals boven beschreven (samen de "J.P. Morgan mei-opinie en analyse "). De DBSI mei-opinie en analyse en de J.P. Morgan mei-opinie en analyse zijn gebaseerd op meer recente en bijgewerkte informatie dan de informatie waarop de opinies en analyses van DBSI en J.P. Morgan van 15 februari 2011 gebaseerd werden. Dit is verschenen onder "Opinie van de Financiële Adviseurs van de Deutsche Börse" in het document van het Beursaanbod. Daarom wordt het de aandeelhouders van de Deutsche Börse, bij hun overweging het Beursaanbod te aanvaarden, sterk aanbevolen de met redenen omklede Verklaring te lezen, waaronder ook de DBSI mei-opinie en analyse en de J.P. Morgan mei-opinie en analyse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Deutsche Börse

Frank Herkenhoff, 00496921113480

ISIN DE0005810055