Privéjets binnen handbereik dankzij de iPhone app van Chapman Freeborn

Persbericht van Chapman Freeborn Airchartering

Chapman Freeborn onthulde vandaag een unieke iPhone applicatie die de standaard zal worden voor snelle, precieze en gebruiksvriendelijke charteraanvragen.

De grootste aircraft charter broker ter wereld lanceerde "Private Jet", een applicatie die gebruikers directe toegang geeft tot duizenden vliegtuigen ter wereld.
De applicatie zorgt voor real-time offertes in gebaseerd op ingegeven trefwoorden zoals route en aantal passagiers.
Na enkele seconden zoeken identificeert "Private Jet" een selectie van beschikbare vliegtuigen, met bijbehorende foto's, prijzen, vluchtduur etc...

Klanten kunnen via "Private Jet" de aanvraag ook rechtstreeks van hun iPhone sturen naar de Chapman Freeborn kantoren, die de klok rond bemand worden door charterprofessionals.

Alex Berry, Sales en Marketing directeur van de Chapman Freeborn groep verklaart nader:
"Onze klanten verwachten van ons dat we aan de top van de chartermarkt staan en "Private Jet " is een goed voorbeeld van onze focus op innovatie en een uitzonderlijke dienstverlening. Private Jet is de ideale tool voor mensen die snel chartermogelijkheden willen raadplegen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de applicatie legt de lat hoog voor mobiele prijsindicaties. Private Jet levert accurate charteroffertes, dankzij grondige reasearch om snelheid en flexibiliteit te garanderen."

De onderneming gelooft dat een persoonlijke toets centraal staat in de charterwereld. Daarom deden ze enorm hun best om de nieuwste technologie te koppelen aan jarenlange makelaarsexpertise om zo hun klanten de beste service te kunnen aanbieden.

Berry voegde er ook nog het volgende aan toe: "Bij Chapman Freeborn willen we dat onze klanten zich veilig voelen en weten dat hun aanvragen live behandeld worden door experten die jaren ervaring hebben in de charterwereld. In bijna elke industrie die klantgericht is, zien we dat er afstand genomen wordt van de onpersoonlijke automatisering, om terug te keren naar een persoonlijke dienst, bijgestaan door de nieuwste technologie. Private Jet combineert het beste van beide werelden."

*

Links:
http://www.chapman-freeborn.com



Razende Robot Reporter