Gemeente Haaren


UITGIFTE multifunctionele woningen voor 55-plussers in Wijngaert III

DOP logo

De gemeente Haaren wil in het plan Wijngaert III kopers de mogelijkheid bieden om in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) zes multifunctionele woningen te gaan bouwen.

Het doel van CPO is de consument meer zeggenschap te geven bij het realiseren van zijn woning. De koper treedt, samen met zijn toekomstige buren, zelf op als opdrachtgever en ontwikkelaar.

De gemiddelde grootte van de kavels voor de nieuwe woningen is circa 290 m². De verkoopprijs bedraagt EUR 335,- per m² exclusief 19% BTW en exclusief bijkomende kosten, waaronder de aanleg van de nieuwe infrastructuur. De bedoeling is dat de kopers de woningen zelf gaan ontwikkelen onder begeleiding van SIR-55. Deze consumentenorganisatie zet zich actief in om samen met u de woonwensen van medioren en senioren te realiseren. De kopers zoeken daarbij in onderling overleg ook zelf een architect en een aannemer uit om de woningen te realiseren.

informatieavond

SIR-55 organiseert samen met de gemeente op dinsdagavond 14 juni a.s. een informatiebijeenkomst waarin de plannen en de randvoorwaarden van het project nader worden toegelicht. Voor meer informatie en aanmelding voor deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met SIR-55, via info@sir-55.nl of (040) 242 32 23. Tevens verwijzen wij u graag naar de website van SIR-55: www.sir55.nl.

Ingeschrevenen in het register van gegadigden van de gemeente Haaren komen met voorrang in aanmerking voor de kavels. Bepalend bij de toewijzing is de datum van inschrijving in dit register van gegadigden.

Inschrijven?

Indien u interesse heeft in één van de multifunctionele woningen, kunt u dit tot en met dinsdag 12 juli 2011 aan SIR-55 kenbaar maken. Wij verzoeken u een kopie van uw inschrijving in het register van gegadigden bij te voegen. Bent u nog niet ingeschreven in het register, ga dan naar Bouwgrond/koopwoning, aanvraagformulier en doe dit dan alsnog.

Heeft u geen beschikking over internet, neem dan contact op met de Gemeentewinkel op telefoonnummer (0411) 62 72 60 of kom langs bij de balie, geopend van maandag