VROUW magazine viert verjaardag Maxima met speciale editie

Persbericht van Telegraaf Media Nederland

Ter ere van de veertigste verjaardag van prinses Máxima op 17 mei brengt VROUW magazine een speciale Máxima editie uit. De Máxima special staat volledig in het teken van de geliefde prinses die Nederland heeft veroverd met haar charme. In een koninklijk portret wordt teruggekeken op haar tijd in Argentinië, de kennismaking met Nederland en wordt vooruit geblikt op haar toekomstige rol als koningin. Verder komt haar beautygeheim aan bod, wordt kennis gemaakt met haar lookalike Jolanda, vertellen lezeressen over hun Argentijnse roots en feliciteert bekend Nederland haar. Natuurlijk ontbreekt een vorstelijke modeproductie in de stijl van Máxima niet.

Royalty-verslaggever Pieter Klein Beernink van De Telegraaf overhandigde Máxima het eerste nummer persoonlijk. "Ze was blij verrast, haar ogen lichtten even op en ze nam het dankbaar in ontvangst."

VROUW Magazine ligt op vrijdag 13 mei bij de abonnees op de deurmat en op zaterdag 14 mei - samen met De Telegraaf - in de losse verkoop.

Over VROUW
VROUW is het platform van de Telegraaf Media Nederland waaronder het weekendmagazine VROUW, de site www.vrouw.nl en de krantenpagina VROUW vallen. VROUW is
spraakmakend, nuchter, dichtbij en gaat over het echte leven. VROUW is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland
Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en heeft in haar printportfolio o.a. landelijke, regionale en gratis dagbladen, tijdschriften en huis-aan-huisbladen. Online exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd websites, waarvan een belangrijk gedeelte met landelijk, regionaal of lokaal nieuws. Ook heeft Telegraaf Media Nederland activiteiten op het gebied van (video)productie. Telegraaf Media Nederland is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.

*

Links:
htpp://www.vrouw.nl
Organisatie info:

Telegraaf Media Nederland

Voor meer inform atie of een exemplaar van de Máxima editie kunt u contact opnemen met:

Marieke 't Hart - Hoofdredacteur VROUW
020-5854467
m.t.hart@telegraaf.nl