Persbericht

Willemstad, Curaçao, dinsdag 17 mei 2011.

AamigoO Group NV: Value8 verstrekt converteerbare lening.

AamigoO Group N.V. ("AamigoO") heeft met Value8 N.V. ("Value8") nadere afspraken gemaakt over de versterking van de financiële positie van AamigoO. AamigoO heeft een converteerbare obligatielening, ten bedrage van ¤ 1,5 miljoen, geplaatst bij Value8. De lening heeft een looptijd van 3 jaar, derhalve tot en met 14 mei 2014, met de mogelijkheid voor AamigoO om de looptijd met één jaar te verlengen. Na een rentevrij jaar zal AamigoO met ingang van mei 2012 een rente van 5 % op jaarbasis verschuldigd zijn.

(Gedeeltelijke) conversie in aandelen AamigoO door Value8 kan, gedurende de looptijd dan wel op de aflossingsdatum- plaatsvinden tegen ¤ 4, - per gewoon aandeel AamigoO.

Daarnaast heeft AamigoO het recht om de lening gedurende de looptijd te converteren in aandelen AamigoO tegen een koers van ¤ 4,- indien het aandeel AamigoO continu verhandelbaar is en de slotkoers van het aandeel AamigoO gedurende 20 achtereenvolgende dagen 50% hoger is dan ¤ 4,- en er gedurende deze 20 dagen gemiddeld 6.000 aandelen AamigoO worden verhandeld waarbij de omzet gedurende 12 dagen meer dan 6.000 aandelen AamigoO bedraagt.

Daarnaast heeft AamigoO het recht om de lening op de aflossingdatum, 14 mei 2014 dan wel 14 mei 2015, te converteren in aandelen AamigoO tegen de gemiddelde slotkoers van de 20 dagen voorafgaand aan de conversiedatum.

In het kader van de plaatsing van deze converteerbare lening zal Value8 de door haar op 28 februari 2011 genomen 375.000 aandelen A in het kapitaal van AamigoO terugleveren.

Het aantal uitstaande aandelen AamigoO bedraagt per heden 2.437.636 gewone aandelen en 4.343.750 aandelen A, derhalve totaal 6.781.386 aandelen na teruglevering van de aandelen. Bij volledige conversie door Value8 zal het aantal uitstaande aandelen AamigoO met 375.000 toenemen tot 7.156.386 aandelen.

Over AamigoO Group N.V.
AamigoO Group NV bestaat thans uit:

Source + N.V.
Source is sinds mei 1999 specialist op het gebied van het matchen van ZZP'ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico's geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Source is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 1.200 professionals op diverse kennisgebieden.

AamigoO.com B.V.
AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO.com de mogelijkheid om zich in te schrijven voor full-time banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO.com de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP'ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO.com te gaan payrollen.

Einde bericht