FNV KIEM

FNV KIEM geeft loopbaanadvies op AV-manifestatie

vrijdag 15 april 2011

FNV KIEM is 18 en 19 mei aanwezig op de AV-manifestatie in Houten. Belangstellenden kunnen bij de stand van FNV KIEM langskomen voor persoonlijk loopbaanadvies. Het belangrijkste doel van dit advies is het werk van de leden zo plezierig mogelijk te maken.

Werknemers en zzp'ers kunnen op de AV-manifestatie deskundig en onafhankelijk advies krijgen over hun werksituatie. Zowel mensen die hun huidige werk willen blijven doen als zij die zich willen oriënteren op ander werk zijn van harte welkom.

Ook de vakgroep Crewbelangen (VCB), die sinds 1 januari bij FNV KIEM is aangesloten, zal vertegenwoordigd zijn. De voormalige Vereniging Crewbelangen zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden voor crewleden (geluidsmensen, cameramensen, lichtmensen, cateringmensen etc.) op de werkvloer (filmset). Samen met FNV KIEM denkt de VCB meer daad- en slagkracht te hebben bij het behartigen van de belangen van de leden.

Studenten krijgen op de AV-manifestatie een proeflidmaatschap aangeboden. Voor diegenen die lid worden is het eerste jaar gratis. Tijdens dat eerste jaar kunnen de jonge nieuwe leden de sfeer proeven van FNV KIEM. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de stand.

Interesse? Kom op 18 en 19 mei langs bij de stand (nummer 20) van FNV KIEM.

Iedereen die zich via onderstaande banner aanmeldt voor de AV-Manifestatie mag gratis naar binnen.