Maak het zelf mee, probeer het uit: ReinigingsDemoDagen 2011

Persbericht van Rai Vereniging

Op 18 en 19 mei aanstaande vindt de 5e editie plaats van de ReinigingsDemoDagen op het RDW-Testcentrum in Lelystad. Als motto heeft de lustrumeditie van deze vakbeurs voor reinigingsprofessionals 'Maak het zelf mee, probeer het uit'. De ReinigingsDemoDagen worden georganiseerd door de Stichting RDD, een onderdeel van afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging.

Deze lustrumeditie kent 90 deelnemers. De vakbeurs krijgt, meer nog dan in het verleden het geval was, een interactief en dynamisch karakter.

Tijdens de lustrumeditie kunnen bezoekers de reinigingsvoertuigen zelf testen. "Die beleving vinden we heel belangrijk", zegt projectcoördinator Jacques van Hest van RDD.
"Bezoekers kunnen zelf ervaren wat het is om een straatje schoon te vegen met een veegmachine, met een zijlader een container op te pakken, een ondergrondse container boven een trechter te legen of een kolkenzuiger te bedienen."

De formule van het evenement is iets gewijzigd. Het evenement duurt dit keer niet drie maar twee dagen. Daar staat tegenover dat de openingstijden zijn verruimd van 10.00 tot 20.00 uur. Bezoekers hebben op deze manier de mogelijkheid om ook na het middaguur nog naar Lelystad af te reizen.

Van Hest: "Voor vertegenwoordigers uit de reinigingswereld is de beurs een prima moment om relaties weer eens te ontmoeten, kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen en je te laten verrassen door de laatste innovaties.

Sinds de eerste editie in 2003 zijn de ReinigingsDemoDagen uitgegroeid tot een begrip bij iedereen die actief is in de afval- en reinigingswereld. Dat kunnen vertegenwoordigers zijn van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers of andere aanverwante bedrijven. Het evenement is gratis toegankelijk en biedt gratis parkeergelegenheid.
Kijk voor meer informatie op: www.reinigingsdemodagen.nl.

*

Links:
http://www.raivereniging.nl



Razende Robot Reporter