Gemeente Dongen

Uitblinker 2011

Publicatiedatum: 2-5-2011

Op 18 mei wordt tijdens de ReinigingsDemoDagen bekend gemaakt wie de Uitblinker 2011 wordt. Dé (straat)reiniger die Nederland blinkend schoon houdt! Van de vele landelijke aanmeldingen zijn er nog tien genomineerden over, tien professionals die zorgen voor schone straten en tevreden burgers. Vanuit de gemeente Dongen hoort Johan Brouwers bij deze laatste tien genomineerden. Dat is al een prestatie op zich, maar met uw stem wordt hij wellicht dé Uitblinker 2011!

Johan Brouwers
Johan Brouwers is een zeer gemotiveerde medewerker die al jaren bijna dagelijks de afvalbakken in de gemeente leegt. Hij rijdt op een voertuig van de gemeente, waar hij zeer zorgvuldig mee omgaat. Ook ruimt hij het omliggende zwerfafval op. Johan doet zijn werk zeer nauwkeurig en klaagt nooit. Bovendien denkt Johan mee over nut en noodzaak van de plaats van de afvalbakken. Al met al is Johan een betrokken en gemotiveerde medewerker, die de leefomgeving van Dongen een stuk plezieriger maakt!

Stemmen
De aangemelde kandidaten zijn gewaardeerd aan de hand van drie criteria: een meer dan gemiddelde inzet; (het bedenken van) een inventieve of innovatieve manier om het werk beter te kunnen doen en een bijzondere communicatie of interactie met burgers. De professionals die het beste in dit profiel passen, zijn genomineerd voor de Uitblinker 2011. Zo ook de Dongense medewerker Johan Brouwers. Breng uw stem uit en bepaal mede wie de winnaar wordt! Stemmen is mogelijk tot en met 15 mei via www.uitblinkervanhetjaar.nl. De stem van de jury en het publiek bepalen samen, ieder voor 50 procent, wie de uiteindelijke Uitblinker 2011 wordt.

ReinigingsDemoDagen
Samen met de 9 andere genomineerden wordt Johan Brouwers sowieso op woensdag 18 mei, tijdens de ReinigingsDemoDagen, gehuldigd en in het zonnetje gezet. De winnende Uitblinker wordt ook dan bekendgemaakt.