Gemeente Zwolle

Wijkplatform Windesheim

Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt bewoners van Windesheim uit voor het wijkplatform Windesheim op woensdag 18 mei 2011. De bijeenkomst vindt plaats in het dorpshuis De Molenkamp, Geert Grooteweg 21 en begint om 19.30 uur.

Wijkschouw

Voorafgaand aan het wijkplatform wordt een wijkschouw gehouden waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De Wijkschouw begint om 15.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. Startpunt hiervoor is het Dorpshuis.

Agenda

Tijdens de opening wordt de nieuwe wijkbeheerder Bianca op de Weegh aan u voorgesteld en wordt er teruggeblikt op de wijkschouw van die middag. De directeur van de brede school Windesheim, Chiel de Lobie, geeft een toelichting op de ontwikkelingen van de brede school. Johan den Ouden meldt wat de ontwikkelingen zijn van het project duurzame energie en energiebesparing. Ook zal Melvin Moerman de voortgang van het "Hof van Windesheim", Pastorieweg 2 toelichten. Verder komen actualiteiten rond het inrichtingsplan nieuwbouw 2e fase, de ondergrondse afvalcontainers, wijkbudgetten dorpsplan en de sirene Windesheim aan de orde.

Spreekuur

Indien u persoonlijk met wijkwethouder Piek wilt spreken is hier gelegenheid voor tussen 19.00 uur en 19.30 uur in het Dorpshuis. Als u hiervan gebruik wilt maken dan verzoeken wij u dit van te voren aan te geven bij de wijkmanager Rob Kuppens, bereikbaar via telefoonnummer 14038.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda's zijn hier ook te vinden.'

Uitnodiging wijkplatform Windesheim (58,9 KB)