Gemeente Soest

EURnergiek Soest op 18 mei

13 mei 2011

Op woensdag 18 mei organiseert de gemeente Soest de eerste EURnergieke avond. Deze avond staat geheel in het teken van energiebesparing in huis.

Zo wordt de energielek-scan van Soest gepresenteerd, geven deskundigen waardevolle tips over energieverbruik en is allerlei informatie te krijgen over energiebesparing en duurzaam wonen.

Kortom: een avond waarmee inwoners een steentje kunnen bijdragen aan de verbetering van het milieu én die bovendien interessant kan zijn voor de portemonnee.

Huiseigenaren van de gemeente Soest hebben de afgelopen weken een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor de EURnergiek Soest avond.

Met deze eerste EURnergiek Soest avond wil de gemeente Soest eigenaren van woningen ondersteunen bij het besparen van energie. En energie besparen is niet alleen geld besparen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de verbetering van het milieu.

De avond vindt plaats in het gemeentehuis van Soest. Het programma ziet er als volgt uit:

* 19.30 uur: welkom in de raadszaal van het gemeentehuis Korte interviewronde over EURnergiek Soest, de energielekscan, de voorbeeldwoning, EURnergieke bedrijven, Maatwerkadviseurs en het EURnergieteam

* Vanaf +/-21.00 uur: Informatiemarkt met verschillende leveranciers en aanbieders om energie te besparen in uw woning

Huiseigenaren die 18 mei niet aanwezig kunnen zijn, maar wel benieuwd zijn hoe hun woning `scoort' op het gebied van energieverbruik, kunnen op deze website de energielek-scan vinden die is gemaakt. Hierin is te zien hoeveel warmteverlies er via het dak verloren gaat.

Deze avond maakt onderdeel uit van EURnergiek Soest. Meer weten? Ga dan ook naar Energiek Soest