KNHS

't Ruiterhuis nieuwe sponsor Sanne Voets
17 mei 2011
Sanne Voets - Vedet Pb

Op 9 april jl. ondertekenden 't Ruiterhuis en dressuuramazone Sanne Voets een sponsorovereenkomst. Sanne is actief in de paralympische discipline van de paardensport en timmert hard aan de weg richting de Olympische Spelen Londen 2012.

Vanwege een beperking aan haar benen neemt Sanne deel aan wedstrijden in de aangepaste sport. Ze is opgenomen in het A-kader van bondscoach Jeannette Wolfs en won onlangs, na een lange revalidatieperiode, haar comeback tijdens Indoor Brabant. Vorig jaar werd ze onder andere tweede op het Nederlands Kampioenschap en derde tijdens het CHIO in de finale van de BMC-Cup. Voor komend seizoen staat het Europees Kampioenschap in het Belgische Moorsele op het programma.

t Ruiterhuis verkoopt vanuit de winkel in Den Haag de betere ruitersportartikelen voor zowel de beginnende ruiter, de amateur en de professionele. In een sfeervolle omgeving worden alle bekende merken (o.a. ANKY, Pikeur, Kingsland, Gersemi, Kentucky, Pk, Equiline, Trust) gepresenteerd. Petra van der Ende van t Ruiterhuis draagt haar passie voor de sport in de breedste zin uit. De ondersteuning van deze paralympische amazone is daarvan een mooi verlengde.

De Haagse ruitersportzaak helpt Sanne vanaf heden aan de benodigde materialen om haar sport zo optimaal mogelijk uit te oefenen. Heel fijn dat 't Ruiterhuis me op deze praktische manier wil ondersteunen. Materialen als kleding, tuigage en verzorgingsartikelen moet je toch steeds aanschaffen en over het algemeen geldt dat goede spullen prijzig zijn. 't Ruiterhuis heeft een breed assortiment van bekende, goede merken. Een heel nuttige vorm van sponsoring dus, waarmee ik natuurlijk erg blij ben!, aldus Sanne.