Gemeente Coevorden

Bedankt voor een fantastische opening!

woensdag 18 mei 2011

Namens het college van burgemeester en wethouders wil ik graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de opening van het Hof van Coevorden. Zowel de officiële opening op donderdag 12 mei als de publieksopening op zaterdag 14 mei waren zeer geslaagd. Een speciaal woord van dank voor de Coevorder Handelsvereniging die tijdens de publieksopening het mega-ontbijt heeft georganiseerd en gefinancierd. Het ontbijt trok maar liefst 2000 bezoekers. Een smakelijk begin van de dag! Ook de partners in ons gebouw hebben veel werk verzet om een succes te maken van deze prachtige dag.

Op de pagina 'Foto's publieksopening 14 mei' staan foto's van de publieksopening. Ook staat op de pagina 'Hof van Coevorden' informatie over het bijzondere ontwerp van het gebouw, voor de liefhebbers.

Huis van de Bevolking
Dank ook aan de vele bezoekers die naar de publieksopening zijn gekomen en het Hof van Coevorden hebben bekeken. De titel `Huis van de Bevolking' was zaterdag écht van toepassing op het gebouw. In het gebouw is zowel overdag als 's avonds van alles te beleven. Bezoekt u op dinsdagavond de Politieke Markt Coevorden? Of bezoekt u een film, concert of theatervoorstelling in Theater Hofpoort? U kunt na afloop napraten in Grand Café De Heeren van Coevorden. Heeft uw kind muziekles bij CQ Centrum voor de Kunsten? Combineer het met een bezoek aan het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis en laat u informeren over vergunningaanvragen. Of regel uw bankzaken bij ABN AMRO. Het gebouw biedt erg veel mogelijkheden.

Klantcontactcentrum
De tijd van publieksbalies op verschillende locaties is voorbij. In het nieuwe Klantcontactcentrum kan de gemeente u nog beter van dienst zijn. Of u nou een vraagt heeft over Wmo-voorzieningen of Burgerzaken, u kunt voor al deze vragen terecht in het Hof van Coevorden. Als u in het Klantcontactcentrum komt voor een product of dienst, kunt u een volgnummer halen bij de servicezuil in de Publiekshal van het gemeentehuis. De zuil heeft een keuzemenu waarin u kunt aangeven waarvoor u komt. Via een scherm in de hal wordt u dan doorverwezen naar het goede loket en de juiste medewerker die u kan helpen met uw vraag. De medewerker krijgt een melding dat u er bent en kan ook al zien waarvoor u komt. Komt u er niet uit? De receptiemedewerkers helpen u graag.

Tot ziens in het Hof van Coevorden!

Bert Bouwmeester
Burgemeester Gemeente Coevorden