Gemeente Echt-Susteren


Koninklijke onderscheiding heer F.W.G. Cuijpers KO

Â

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Seniorenvereniging Slek heeft burgemeester Akkermans op dinsdag 10 mei 2011 om 15.00 uur een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Frans Cuijpers (geboren 26 oktober 1935). Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de kienmiddag in het Slekkerhoes.

Â

De heer Cuijpers is al meer dan 25 jaar actief als voorzitter van de Seniorenvereniging Slek. Daarnaast assisteert hij bij activiteiten zoals het maandelijks ophalen van oud papier, het jaarlijks inzamelen van de contributie en de 2-wekelijkse kienmiddagen. De kieners die slecht ter been zijn, worden bovendien door hem opgehaald en na afloop weer naar huis gebracht.

Sinds 1975 is de heer Cuijpers lid van Aquariumvereniging Keizer Lotus in Echt. In de periode 1977 tot 1994 was hij bestuurslid. Bij incidentele activiteiten is de heer Cuijpers nog steeds inzetbaar.

Verder was de heer Cuijpers gedurende 10 jaar actief voor âTafeltje Dekjeâ.

Â

Â

Bijlage: foto met onderschrift âdinsdag 10 mei jl. reikte burgemeester Akkermans een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Frans Cuijpersâ.Â

Â