Pro Assistance breidt diensten uit met projectondersteuning

Persbericht van Pro Assistance

Bij Pro Assistance B.V. te Amsterdam (werving en selectie en interim plaatsing van managementondersteunend personeel) is per 16 mei 2011 Viola Belksma (32) in dienst getreden als consultant. Als deskundig gesprekspartner voor opdrachtgevers richt zij zich specifiek op invulling van projectondersteunende functies.
Na haar studie commerciële economie heeft Viola ruime ervaring opgedaan bij de uitvoering van projecten, zowel in leidende als ondersteunende rollen. De laatste 4 jaar was zij als zelfstandig projectmanager actief voor (grotere) bedrijven en diverse organisaties bij het leiden en ondersteunen van projecten.

Pro Assistance constateert in de markt een toenemende behoefte aan deskundigen op het gebied van projectmanagement en projectondersteuning. Om in deze behoefte te voorzien breidt Pro Assistance haar dienstenpakket uit met werving en selectie en plaatsing van deskundige projectondersteuners. Deze professionals kenmerken zich door een gedegen kennis van methodisch projectmatig werken (Prince2 e.a.) en hebben een jarenlange ervaring in het ondersteunen en/of leiden van kortere en langduriger projecten. Pro Assistance beschikt inmiddels over een ruim bestand van deze professionals, die graag via haar bemiddeling werken op inspirerende opdrachten.

Flexibiliteit
Bedrijven en organisaties werken in toenemende mate, ook uit een oogpunt van flexibiliteit, voor diverse taken en ontwikkelingen binnen hun organisaties en in de markt op projectbasis. Gedurende de projectfase zijn zij daarmee verzekerd van de juiste expertises, competenties en ervaring waarmee de doelstellingen van het project binnen budget en tijd gerealiseerd kunnen worden, zonder de lopende, reguliere activiteiten hiermee te belasten.

Logisch gevolg
Voor Pro Assistance is deze nieuwe dienst een logisch vervolg op haar jarenlange succesvolle activiteit van het plaatsen van managementondersteunend personeel (directiesecretaressen, personal assistants, managementondersteuners) zowel op vaste posities als inzet op interim basis.
De nieuwe dienstverlening staat nu ook beschreven op de vernieuwde website van Pro Assistance, die afgelopen week werd gelanceerd.

Voor meer informatie: www.pro-assistance.nl
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.pro-assistance.nl

Noot voor redacties


Pro Assistance

(noot voor de re dactie,

Razende Robot Reporter