Symantec

Utrecht, 11 mei 2011 - Symantec heeft Richard van den Oudenalder per 1 maart 2011 aangesteld als Alliance Manager voor Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van Symantec's strategische allianties.

Van den Oudenalder was tot voor kort eigenaar van iFirms. Met deze organisatie creëerde hij web-initiatieven die leiden tot sales leads. Eind 2010 heeft hij deze organisatie overgedragen aan de partners. Daarvoor was van den Oudenalder werkzaam als Channel Director Netherlands bij Avaya Inc.. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de verkooprealisatie via de Nederlandse business partners. Eerder werkte hij bij Cisco in diverse sales-functies.

In zijn rol als Alliance Manager bij Symantec gaat Richard van den Oudenalder zich onder meer bezighouden met de ontwikkeling van de strategische allianties van Symantec Nederland. Samen met hen zal hij een verdere invulling gaan geven aan de concepten en oplossingen die gezamenlijk in de markt gezet kunnen worden.

"Strategische allianties zijn voor onze organisatie steeds belangrijker. Voor de verdere ontwikkeling in Nederland zal Richard gebruik maken van de bestaande relaties met allianties in andere landen en een passend lokaal programma ontwikkelen", zegt Peter Geytenbeek, Managing Director Symantec Nederland.

Over Symantec
Symantec is een van 's werelds grootste leveranciers van oplossingen op het gebied van beveiliging, opslag en systeembeheer. Het helpt particulieren, bedrijven en organisaties om hun informatiegestuurde wereld te beveiligen en te beheren. Onze software en diensten bieden complete en efficiënte bescherming tegen meer risico's op meer punten, zodat onze klanten hun informatie in volle vertrouwen kunnen opslaan en gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie http://www.symantec.nl.

Forward-looking Statements: Any forward-looking indication of plans for products is preliminary and all future release dates are tentative and are subject to change. Any future release of the product or planned modifications to product capability, functionality, or feature are subject to ongoing evaluation by Symantec, and may or may not be implemented and should not be considered firm commitments by Symantec and should not be relied upon in making purchasing decisions.