Gemeente Veere


Nieuws

Voortgang werkzaamheden N57

Openstelling westelijke parallelweg
De werkzaamheden aan de N57 zijn in volle gang. De westelijke parallelweg N57 tussen Vrouwenpolder en Serooskerke wordt eind week 20 opgengesteld. Het fietspad tussen Vrouwenpolder en Serooskerke wordt ook in dezelfde week opgengesteld. Rijkswaterstaat heeft in samenwerking met Routebureau Zeeland een fietskaart gemaakt. Deze kaart vindt u in de bijlage onderaan dit bericht.

Hoofdrijbaan N57 Vrouwenpolder
Vanaf vrijdag 20 mei wordt de hoofdrijbaan N57 tussen de rotonde en Veersedam opgengesteld. De tijdelijke verkeersmaatregelen ter hoogte van de veetunnel wordt dan opgeheven.

Weekendafsluiting N57
In overleg met de Dorpsraad is besloten om de weekendafsluiting te verplaatsen. De werkzaamheden worden in de planning naar voren gehaald. Rijkswaterstaat voert van vrijdag 24 juni 19.00 uur tot zaterdag 25 juni 19.00 uur werkzaamheden uit aan de N57 (Kadetweg) tussen de Gapingseweg in Serooskerke en de rotonde bij Vrouwenpolder. Hierdoor is dit gedeelte van de N57 in beide richtingen volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De werkzaamheden zijn nodig om de nieuwe N57 aan te sluiten op de rotonde ten zuiden van Serooskerke. Er wordt voor een omleidingsroute ingesteld via Veere: Dampoort aquaduct (Kanaal door Walcheren), via Veerseweg en Polredijk richting Vrouwenpolder en vice versa. Gele borden ter plekke geven de omleidingsroute aan.
De Zeeuwse Dag van het paard is op 25 juni, gelijktijdig met de afsluiting van de N57. In overleg met de organisatie, de opdrachtnemer en gemeente Veere wordt naar een passende oplossing gezocht.

Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat de werkzaamheden moeten worden uitgesteld.
Te downloaden:

* 821_N57_Fietskaart-500x400_v6.pdf (445,24 KB)