Nieuwe Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants

Persbericht van Veneca

TomTom in doolhof wet- en regelgeving
Nieuwe handleiding Veneca wijst de weg bij bouw en inrichting keukens en bedrijfsrestaurants

Het bouwen en inrichten van keukens en bedrijfsrestaurants begint meer en meer op rocket science te lijken. Voor architecten, installateurs en bouwbedrijven is het steeds moeilijker te navigeren in het groeiende woud van wettelijke verplichtingen. Maar met de vernieuwde Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants is het vinden van de juiste weg vanaf april 2011 een stuk eenvoudiger.

Het scala aan wettelijke regelingen en richtlijnen op het gebied van het bedrijfsrestaurant is in de praktijk niet bij alle betrokkenen bij het bouw- en inrichtingsproces bekend. Als gevolg hiervan worden fouten bij de bouw en inrichting van keukens en restaurants gemaakt die later slechts met veel geld en moeite kunnen worden hersteld. Met de vernieuwde handleiding worden dure fouten voorkomen en kan bij de bouw flink op tijd en kosten worden bespaard.

De handleiding is ontwikkeld door Veneca en bestemd voor zowel de leden als niet-leden van de brancheorganisatie. Nog meer dan in voorgaande edities is de doelgroep van deze handleiding iedereen die betrokken is bij de (ver)bouw of inrichting van een bedrijfsrestaurant.

Over Veneca:
Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties) is de brancheorganisatie van 11 landelijk opererende
contractcateringorganisaties (het verzorgen van restauratieve diensten op basis van een duurovereenkomst door een professionele cateraar). De Veneca-leden verzorgen ruim 2 miljoen maaltijden per dag. Meer dan 95% van de uitbestedingsmarkt wordt door Veneca-leden verzorgd. Per eind 2010 waren circa 17.000 werknemers, waarvan 70% vrouwen en 30% mannen, werkzaam voor de leden van Veneca.

De leden van Veneca zijn: Albron Nederland B.V., Appèl B.V., Avenance Nederland, Compass Group Nederland Holding B.V., CuliCare Catering B.V., Hutten Business Catering, ISS Catering Services B.V., KLM Catering Services Schiphol B.V., Prorest Catering B.V., SAB Catering B.V., Sodexo B.V.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.veneca.nl
Bijlage:
* persbericht nieuwe handleiding bouw en inrichting keukens en bedrijfsrestaurantsdoc




Razende Robot Reporter