Siemens promoot Ellen Driesen als Young Professional of the Year

Persbericht van Siemens Nederland NV

Siemens Nederland promoot Ellen Driesen (25) uit Rotterdam als Young Professional of the Year (YPY) 2011, via het billboard langs rijksweg A12 bij Zoetermeer. Passerende automobilisten worden tijdens de ochtend en avondspits opgeroepen hun stem uit te brengen via de website www.ypy2011.nl. Ellen Driesen is Business Controller bij de business unit Cranes van Siemens Nederland.

De verkiezing van de Young Professional of the Year wordt dit jaar voor het vierde jaar georganiseerd. Het thema voor 2011 is "Mind the Gap" hetgeen inhoudt dat de Young Professionals bewust moeten zijn van de verschillen die er zijn tussen hun en de werkomgeving. De Young professional moet deze kennis ook op zo'n wijze inzetten om er hoogste rendement uit te halen. De jury is op zoek naar het toptalent van morgen,diegene die niet bang is om onbekende paden te betreden en zich pro-actief opstelt.

"De criteria van young professional 2011, lef, reflectie, groepsdynamica, verantwoordelijkheid en succes sluiten goed aan bij de kernwaarden van onze organisatie", aldus Ellen Driessen. "Als Siemens medewerker wordt je gedreven door de kernwaarden responsible, excellence en innovative. Voor mij ligt de sleutel tot succes binnen de verkiezing in het omzetten van de Siemens kernwaarden in de criteria voor de Young professional verkiezing. Gedreven door mijn enthousiasme heb ik dit kunnen bewijzen."

Koen Bogers, directeur Industry Solutions van Siemens Nederland, staat helemaal achter nominatie."Ellen is een enthousiaste en gedreven controller, die ook echt als Business Partner van de Sales- en Projectmanagers optreedt. Ze combineert inhoudelijke en communicatieve vaardigheden en is een echte
teamplayer."

Ellen Driesen vindt het fantastisch om te weten dat zij binnen Siemens verkozen is om te strijden voor deYoung Professional of the Year verkiezing 2011. "Ik kijk erg uit naar de finale en zal alles in het werk stellen om het maximale te bereiken in de fantastische strijd."

*




Razende Robot Reporter