Dutch Valley Festival website in één klap een stuk gezelliger

Persbericht van Dutch Valley B.V.

De Dutch Valley Festival website is nog gezelliger geworden met de nieuwe Dutch Valley accounts. Vanaf nu kun je inloggen, comments/krabbels plaatsen en je favoriete artiesten kenbaar maken zodat je later je eigen programma voor Dutch Valley kan plannen.

Inloggen
Je kunt op drie manieren inloggen op de vernieuwde Dutch Valley site. Allereerst kun je gebruik maken van je bestaande Hyves of Facebook inlognaam en wachtwoord. Op deze manier kan je ook gemakkelijk je Dutch Valley nieuws delen op de sociale netwerken. Maar je kunt ook een nieuw account aanmaken speciaal voor de Dutch Valley site.

Jouw Profiel
In je eigen profielpagina kan je een foto uploaden en wat meer vertellen over wie je bent. Je profiel is zichtbaar voor alle andere mensen met een Dutch Valley account. Natuurlijk kan jij ook hun profielen bekijken.

Jouw reacties
Onder elk nieuwsbericht, onder elke stage en in het gastenboek kun je vanaf nu reageren. Zo wordt jouw stem dus een belangrijk onderdeel van de Dutch Valley site.

Jouw Schema
Dutch Valley is een gigantisch festival met zo'n 120 optredens verdeeld over tien tenten en twee buitenpodia. Met een Dutch Valley account is het echter een fluitje van een cent om een schema samen te stellen met al je favoriete artiesten.

Als je bent ingelogd, kun je op de stage pagina's ook aangeven deze toe te voegen aan je eigen schema. Zo heb je gelijk een handig overzicht waar op het festival jouw favoriete artiesten staan.

Als straks ook de tijden van alle optredens bekend worden gemaakt, wordt deze informatie gelijk toegevoegd aan jouw schema. Dan weet je dus ook precies hoe laat je waar moet zijn voor jouw favoriet.

Jouw Festival
Dutch Valley biedt het beste van eigen bodem één dag lang in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude. Van Rock tot Nederpop, van Après Ski tot Megapiraat, Hip Hop tot Hollandse Helden, Goud van Oud tot Smartlap en alle stijlen die het Nederlandse product rijk is. Van 13.00 uur 's middags tot 23.00 uur 's avonds beleef je een onvergetelijk festival in de Velsen Valley.

Tickets Nu Verkrijgbaar
Tickets voor Dutch Valley zijn nu verkrijgbaar via de officiële site www.dutchvalleyfestival.nl, RTL Tickets (www.rtl.nl/service/rtltickets) en de Nationale Theaterkassa (0900-9203 / www.ntk.nl).

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij één van de 420 Primera winkels in heel Nederland, ga naar www.primera.nl voor een winkel bij jou in de buurt.

DUTCH VALLEY
Datum: zaterdag 13 augustus 2011
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur
www.dutchvalleyfestival.nl

Links:
http://www.dutchvalleyfestival.nl



Razende Robot Reporter