Gemeente Papendrecht

Persbulletin 17 mei 2011

18 mei: sport- en spelmiddag Wilgendonk
Zit je op de basisschool? Kom dan woensdagmiddag 18 mei van 13.15 - 15.30 uur naar de sport- en spelmiddag op de grote speelplek bij de Meelbeshof tegenover winkelcentrum Wilgendonk. Het wordt een echte sport- en spelmiddag voor kinderen van de basisschool. Haal je strippenkaart op - met allemaal smikkeldingen - bij de partytent en maak een hele middag plezier. Je kunt knutselen, je laten schminken of een glitter tattoo laten zetten, je kunt lekker sporten, dollen op het springkussen, maar ook schommelen, glijden of gewoon een potje voetballen. En alles is gratis!
Deze middag wordt aangeboden door de gemeente Papendrecht en het wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk.

Ouders, opa's, oma's en buren opgelet! Deze middag kan alleen doorgaan als er genoeg vrijwilligers zijn om een handje te helpen. Bel 14078 of mail naar wijkgerichtwerken@papendrecht.nl en meld u aan bij Leni van Mourik of Lisette Human.

21 mei: Open Bedrijvendag Kamer van Koophandel
Zaterdag 21 mei doen enkele Papendrechtse bedrijven mee aan de regionale Open Bedrijvendag van de Kamer van Koophandel Rotterdam. Bedrijven die normaal gesproken geen publiek toelaten, zetten die dag de deur wijd open. Ondernemers zijn trots op hun bedrijf en willen dit ook uitdragen. Op deze dag kunnen ondernemers laten zien dat bedrijvigheid werkgelegenheid biedt. En ook dat technische bedrijven met hightech apparatuur zijn uitgerust en dus niet smerig hoeven te zijn. Op bedrijven en bedrijventerreinen in de buurt wordt niet altijd even positief gereageerd. Dus: trek er 21 mei op uit, neem uw gezinsleden mee, bezoek een bedrijf en stel uw beeld bij. De bedrijven hebben een programma waar iedereen plezier aan beleeft. Papendrechtse bedrijven die deelnemen: Filcom BV, Pon Power, Scheepswerf Slo b BV, Van de Grijp.