Gemeente Lingewaal


Denk mee over het buitengebied!

Oprichting klankbordgroep

De gemeente Lingewaal is gestart met de voorbereidingen voor de herziening van het bestemmingsplan Buitengebied. Het college van burgemeester en wethouders wil graag zo vroeg mogelijk met bewoners en gebruikers hierover in gesprek. Daarom is besloten een klankbordgroep op te richten. Tijdens de totstandkoming van het (voor)ontwerpbestemmingsplan heeft de klankbordgroep een adviserende rol richting de ambtelijke projectgroep.

Wij streven naar een breed samengestelde klankbordgroep. In de klankbordgroep zijn meerdere belangenorganisaties vertegenwoordigd, zoals recreatie, agrariërs en natuurbeherende organisaties. We willen echter ook graag dat de inwoners vertegenwoordigd zijn. Woont u in de gemeente Lingewaal en heeft u affiniteit met het buitengebied? Dan vragen wij u om u aan te melden voor de klankbordgroep. De klankbordgroep wordt aangevuld met 2 inwoners uit Lingewaal die niet rechtstreeks zijn verbonden aan een belangenorganisatie.

U kunt uw aanmelding met een korte motivatie voor 1 juni 2011 sturen naar info@lingewaal.nl of aan het college van burgemeester en wethouders van Lingewaal, Raadhuisplein 3, 4147 AN te Asperen. Voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M.H. van Kuijl (0345-634043).
Â