Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TP-LINK introduceert partnerprogramma in de Benelux

Hofheim am Taunus, 18 mei 2011 - Tegelijk met de opening van een vestiging in de Benelux, gaat TP-LINK, wereldwijd marktleider op het gebied van producten voor draadloze netwerken, in de tweede helft van 2011 van start met een partnerprogramma. Dit programma voorziet onder meer in technische ondersteuning en ondersteuning op marketinggebied.

Gordon Sun, Country Manager Benelux: "Voor ons zijn partners essentieel. Mede dankzij hen zijn we marktleider geworden. Vanzelfsprekend kunnen onze partners rekenen op alle ondersteuning die zij nodig hebben. Daarbij gaat het niet alleen om snelle, technische ondersteuning en producttrainingen. Partners krijgen ook via een speciale portal toegang tot relevante bedrijfsinformatie van TP-LINK en we stellen allerlei promotiemateriaal beschikbaar voor advertentie- en marketingdoeleinden."

Het partnerprogramma voorziet daarnaast in een Gold-, Silver- en een Bronze-status van partners, gebaseerd op verkoopresultaten. Naarmate de verkoopresultaten beter zijn gaat ook de marge voor de partner omhoog.

"We starten weliswaar in de tweede helft van dit jaar met het partnerprogramma, maar we willen nu alvast belangstelling wekken bij potentiële resellers en online shops voor ons bedrijf en onze producten. Daarom loopt er voor hen van 16 mei tot 15 juni 2011 een speciale actie: zij ontvangen bij aanschaf van bepaalde producten van ons een ander TP-LINK-product gratis," zegt Gordon Sun. "Belangstellenden kunnen terecht bij onze distributeurs of voor meer informatie contact met ons opnemen via sales.nl@tp-link.com (Nederland) of sales.be@tp-link.com (België)."

TP-LINK is sinds 2005 op de internationale markt voor netwerkapparatuur. Het bedrijf levert producten in ruim 100 landen, die worden gebruikt door ruim 1 miljard mensen over de hele wereld. In 2009 kwam 41,8% van de jaaromzet uit de internationale markt. Het bedrijf heeft kantoren in China, Singapore, de VS, Canada, Mexico, Australië, Vietnam, India, Rusland, Duitsland, Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Polen en Oekraïne, met plannen voor vestigingen in Nederland, Zweden, Spanje, Brazilië, Dubai en Egypte.

WEBSITE

NIEUWS

PRODUCTEN

ABOUT TP-LINK

Over TP-LINK

TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera's, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informative: www.tp-link.com/en.